Napoli president: Sarri üritab kogu minu meeskonda endaga Inglismaale viia

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aurelio De Laurentiis
Aurelio De Laurentiis Foto: LaPresse /Matt Corner / Lapresse

Itaalia klubi SSC Napoli president Aurelio De Laurentiis on pahane klubi endise peatreeneri Maurizio Sarri peale, kes asus juhendama Londoni Chelsea jalgpalliklubi ning sinna minnes tahtis kaasa võtta suurt osa Napoli meeskonnast.

«Sarri üritab kogu minu meeskonda Inglismaale viia. Ta soovis minu võistkonda lihtsalt laiali lammutada,» vahendab BBC solvunud De Laurentiisi sõnu.

«Ta soovis alguses endaga kaasa võtta Jorginhot. Pärast pikka arutelu Carlo Ancelottiga (Napoli uus peatreener – toim.) otsustasime, et anname Jorginho Sarrile,» rääkis De Laurentiis.

Eelmise hooaja lõpus hakkasid Sarri ning De Laurentiisi suhted selgelt jahenema ning hooaja lõpus otsustas Napoli president, et rohkem nad Sarri teeneid ei vaja. Hooaja lõpetas meeskond Itaalia liigas teisel kohal, Juventusest jäädi maha vaid nelja punktiga.

«Mulle ei meeldinud, kui ta ütles, et me tegime mõlemad vigu. Minu arust ei teinud mina küll ühtegi viga,» rääkis De Laurentiis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles