Tottenhami fänn Arsenali jalgpallurile: loodan, et su laps sureb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere oma poja Archiega.
Jack Wilshere oma poja Archiega. Foto: twitter

Inglismaa jalgpalli fännikultuur on teatavasti sootuks teistsugune kui näiteks Eestis, aga üks Tottenhami fänn läks kõvasti üle piiri, kui kirjutas eelmisel nädalal isaks saanud Arsenali jalgpallurile Jack Wilshere’ile Twitterisse, et loodab, et tema laps sureb.

19-aastase Wilshere’i 22-aastane elukaaslane Lauren sünnitas eelmisel nädalal poja, kellele pandi nimeks Archie. Wilshere teatas rõõmsast sündmusest Twitteris ning üks jälgijatest kirjutas talle seepeale: «Sa ei pääse isegi väljakule, nõrk poiss, loodan, et Archie sureb oma voodis.»

Briti tabloid The Sun selgitas välja, et tegemist oli 24-aastase James Crispiniga, Arsenali linnarivaali Tottenhami tulihingelise pooldajaga.

Crispin kirjutas veel Twitterisse, et tema arvates tuleks kõik Arsenali fännid gaasikambrisse panna. «Hitleril oli õige idee,» kirjutas ta.

Crispini 51-aastane isa tunnistas The Suniga vesteldes, et tema poja käitumine oli kohutav. «Täiesti tülgastav,» nentis Russell Crispin. «Ta oli pubis  ja purjus ning ta sõbrad ässitasid teda niimoodi kirjutama.»

The Sunil õnnestus ühendust saada ka Crispini endaga. «Saan nüüd aru, et mu kommentaarid olid väga inetud,» lausus ta. «Tol hetkel pidasin seda lihtsalt nöökimiseks.»

Twitter sulges Crispini konto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles