Rosberg luges Vettelile väljasõidu eest moraali (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vetteli vormel.
Sebastian Vetteli vormel. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Ferrari piloot Sebastian Vettel tegi enda elu raskeks, kui katkestas koduse Saksamaa GP liidripositsioonilt. 2016. aasta maailmameistri Nico Rosbergi sõnul viskas Vettel võidu lihtsalt minema.

Saksamaal Hockenheimi ringrajal peetud vormel 1 hooaja 11. etapil triumfeeris Mercedese esipiloot Lewis Hamilton, kes alustas sõitu 14. positsioonilt. Pikalt sõitu juhtinud Vettel sõitis 52. ringil vihmast tingitud märjal rajaosal esikohalt välja ja katkestas.

«Nii suur viga – uskumatu! Ta viskas võidu minema. Jah, tingimused olid seal keerulised, kuid tal oli selja taga varu. Ta oleks võinud lihtsalt veidi aeglasemalt ning rahulikumalt seal sõita, kuid tema patsutas hoopis seina,» oli Rosberg kriitiline.

  Vettel ise ütles oma väljasõidu kohta, et tegi väikese vea, kuid maksis kõrget hinda. «Minu arust ei olnud see suur sõiduviga. See ei olnud selline suur viga, mille pärast mul oleks õhtul raskusi uinumisega. Lihtsalt meil ei olnud täna vihma vaja,» rääkis Vettel BBC-le.

MM-sarja üldarvestuses möödus Hamilton Vettelist ning edestab sakslast poole hooaja järel 17 silmaga. Hamiltonil on kogutud 188 punkti, Vettelil 171 punkti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles