Bayerni president kostitas Özili karmide sõnadega: ta on aastaid sit* olnud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil
Mesut Özil Foto: JEWEL SAMAD / AFP

Müncheni Bayerni president kostitas Saksamaa jalgpallikoondises mängimisest loobunud Mesut Özili krõbedate sõnadega, öeldes, et Özil on juba aastaid olnud kehv ning viimati võttis ta vastaselt palli ära 2014. aasta MMil.

Özil teatas eile koondisega lõpparve tegemisest emotsionaalses kirjas, kus kritiseeris teravalt Saksamaa jalgpalliliitu. «Olen sakslane, kui me võidame, kuid immigrant, kui me kaotame. Rassismi ei tohiks aktsepteerida,» kirjutas Özil.

Saksamaa suurima jalgpalliklubi presidendi Uli Hoenessi sõnul pidanuks Özil koondisest juba ammu lahkuma, sest jalgpallioskused on mees tema arvates minetanud. «Ta on juba aastaid si*asti mänginud. Viimati võitis ta täklingu 2014. aastal. Nüüd aga varjuvad tema si*ad mängijaoskused selle teema taha,» oli Hoeness kriitiline.

Kui kohtusid Arsenal ja Bayern, mängisid Bayerni mehed Hoenessi sõnul just läbi Özili, sest tema oli Arsenali nõrgim lüli. «Tema 35 miljonit sotsiaalmeedia jälgijat, keda päris elus ei eksisteeri, on veendunud, et Özil tegi suurepärase mängu, kui andis vähemalt ühe täpse söödu,» jätkas Hoeness.

Özil mängis Saksamaa koondise eest 92 mängus, lõi 23 väravat ning võitis 2014. aastal MM-tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles