Loosimise iseärasused: Flora võib kohtuda vastasega, kellega juba mängiti

, Spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora sai eurosuve hakatuseks Iisraeli esiklubilt korraliku koslepi. Kuid Eesti meistril on vähemalt võimalus Euroopa liigas jätkata.
FC Flora sai eurosuve hakatuseks Iisraeli esiklubilt korraliku koslepi. Kuid Eesti meistril on vähemalt võimalus Euroopa liigas jätkata. Foto: Tairo Lutter

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna Flora kohtub Euroopa liiga kolmandas kvalifikatsiooniringis 27-kordse Küprose meisterklubiga Nicosia APOEL.

Paari võitja kohtub järgmises ringis kas horvaatide Zagrebi Dinamo või Iisraeli meeskonna Beer-Sheva Hapoeliga.

Flora on tänavu Hapoeliga juba kohtunud, kui Meistrite liiga teises eelringis jäädi Iisraeli esindusele alla 1:4 ja 1:3. Flora aga kindlustas koha Euroopa liiga teises eelringis.

Joonas Tamme leivaisa Sarpsborg (Norra) kohtub edu korral Euroopa liiga kolmandas kvalifikatsiooniringis Rijekaga (Horvaatia) ja Kaimar Saagi tööandja Torshavni B36 (Fääri saared) järgmine võimalik vastane on Lask (Austria) või Matvei Igoneni koduklubi Lilleström (Norra). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles