Citroeni sõitja Breen: tänu Rally Estoniale viisime auto juures läbi suure uuenduse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breen Rally Estonial
Craig Breen Rally Estonial Foto: Karli Saul/SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetakse autoralli MM-etapp Soomes. Selleks puhuks käis Citroeni meeskond masinat Rally Estonial testimas ning tänu positiivsele tagasisidele on nad Soomes kasutamas auto juures väga vajalikku uuendust.

Rally Estonial oli stardis Craig Breen, kes aastal 2016 suutis Soome MM-ralli lõpetada kolmanda kohaga. Rally Estonial oli meeskonnal ülesanne testida auto uut esigeomeetriat. Pärast edukaid teste Eesti teedel, otsustas Citroeni meeskond uuenduse juba Soomes kasutusele võtta.

«Rally Estonia oli minu jaoks suurepärane ettevalmistus. See andis mulle võimaluse proovida erinevaid asju ning lisaks sellele kasutasime ära võimalust testida auto uut esigeomeetriat. Mõistsin ralli käigus, et Citroeni auto on tänu uuendusele palju paremini tasakaalus,» vahendab WRC koduleht Breeni sõnu.

«Ma tunnen end Soome rallile vastu minnes tõeliselt enesekindlalt. Lisaks on mul Soomest väga palju kogemusi ja just Soome on selline ralli, kus kogemused maksavad ülimalt palju. Muidugi on ka meie jaoks veidike uut ja huvitavat, sest mõned katsed on muutunud,» rääkis Breen.

Meeskonna pealik Pierre Budar lausus: «Sa pead kõik takistused eemaldama, et sellel rallil hästi sõita. Tänu Rally Estoniale ja nelja päevalisele testiperioodile oleme selleks katsumuseks kindlasti valmis. Lisaks meie sõitjad teavad seda rallit suurepäraselt ning tänu uuendusele loodame olla meeskond, kes suudab sõita võidu peale.»

Citroeni meeskonna ridades stardib Soome MM-rallil peale Breeni ka norralane Mads Ostberg ja halid Al Qassimi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles