Jalgpalliliit hoiatab: Superkarikaga seoses üritati õhku müüa

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superkarikas
Superkarikas Foto: Erakogu

Tallinnas toimuva UEFA Superkarika mänguga seoses üritati korraldada pettust, kui inimestele pakuti müümiseks pileteid, mida müüjal tegelikult ei olnud.

«Jalgpalliliiduni on jõudnud juhtum, kus inimestele pakuti 15. augustil Tallinnas peetava UEFA Superkarika mängu pileteid ja VIP pileteid, kuid reaalselt müüjal pileteid ei olnud,» rääkis Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) peasekretär Anne Rei. 

«Juhime kõigi inimeste tähelepanu, et pileteid Superkarika mängule müüb ainult UEFA läbi ametliku piletiportaali. Teistel organisatsioonidel, välja arvatud EJL, ega eraisikutel ei ole õigust pileteid müüa. Pileti ostmine nn mustalt turult ei ole UEFA Superkarika piletimüügireeglitest lähtuvalt lubatud. Inimesed, kes ostavad pileteid mujalt kui ametlikust müügikohast, peavad arvestama võimalusega, et neile müüakse õhku või isegi kui neil õnnestub pilet osta, ei pruugi sellega staadionile pääseda. Kõik UEFA poolt väljastatud piletid on seotud konkreetse isikuga,» lisas Anne Rei.

Jalgpalliliidu peasekretär selgitas, et tarbijamänge, kus loositakse välja UEFA Superkarika pileteid, on võimalik korraldada ainult UEFA ametlikel partneritel.

«Hiljuti oli sotsiaalmeedias juhtum, kus üks lehekülg, kellel puudusid vastavad õigused, üritas korraldada UEFA Superkarika piletitega tarbijamängu, kasutades selleks ilma loata UEFA-le kuuluvat videomaterjali. Sotsiaalmeediaplatvormi ja UEFA koostöös selline tegevus kustutati,» lausus Rei.

15. augustil Tallinnas peetavas UEFA Superkarika mängus kohtuvad UEFA Meistrite liiga valitsev võitja Real Madrid ja UEFA Euroopa liiga värske tšempion Atlético Madrid. Tegemist on Euroopa klubijalgpalli ühe tähtsaima matšiga, mida jälgib otseülekande vahendusel ligi 50 miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles