Dortmundi mängija kaitses väljakule jooksnud noort fänni turvameeste eest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Pulisic
Christian Pulisic Foto: JIM WATSON / AFP

Borussia Dortmundi poolkaitsja Christian Pulisic sai fännide silmis hakkama vagagi ülla teoga. Nimelt mängis Pulisic eile Liverpooli vastu hooajaeelses kontrollkohtumises, kui ootamatult jooksis platsile noor Dortmundi fänn.

19-aastane Pulisic otsustas kaitsta Dortmundi fänni turvameeste eest, ning lasi noorel fännil endaga väljakul pilti teha. Seejärel lasi ta turvameestel noore toetaja rahumeelselt platsilt minema saata. Kusjuures noor fänn kandis just nimelt Pulisici nimelist fännisärki.

Mäng sai pärast vahejuhtumit jätkuda ning Pulisic näitas ennast oma parimast küljest. Kõigepealt skooris noor ameeriklane 66. minutil penaltist, mis viigistas seisu. Seejärel suutis ta 89. minutil ka teise värava lüüa. Lisaks skooris Dortmundi särgis ka Jacob Bruun Larsen ja nii võitis Dortmund kohtumise 3:1.

Kohtumises tegi kaasa ka Liverpooli meeskonna keskkaitsja Ragnar Klavan, kes mänguga rahule jääda ei saanud. Klavan tuli platsile, kui Liverpool oli juhtimas mängu 1:0. Seejärel tekitas Klavan penalti, mille Pulisic skooris.

Christian Pulisic väljakule jooksnud fänniga pilti tegemas
Christian Pulisic väljakule jooksnud fänniga pilti tegemas Foto: JIM WATSON / AFP

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles