Mbappe aitab PSG-l oma ridadesse meelitada järjekordset Pransusmaa superstaari

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N'Golo Kante (vasakul) ja Kylian Mbappe esiplaanil, võivad lähiajal saada ka klubikaaslasteks.
N'Golo Kante (vasakul) ja Kylian Mbappe esiplaanil, võivad lähiajal saada ka klubikaaslasteks. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Paris Saint-Germain on oma ridadesse toomas järjekordset Prantsusmaa koondise jalgpallurit. Kui PSG meeskonnas on juba varasemalt mängimas Kylian Mbappe, siis nüüd on olemas võimalus, et klubiga liitub ka N'Golo Kante.

Mbappe on just see mees, keda võib pidada Kante üheks ülemineku abistajaks. «Ma rääkisin MMi ajal Kantega. Ma olin küllaltki ettevaatlik, et mitte olukorda liialt suureks puhuda. Selline üleminek võib mõtted sassi ajada ja seda polnud MMi ajal vaja. Lihtsalt rääkisin talle mõne sõnaga olukorrast ja usun, et MMilt koju jõudes sai ta asjadesse rohkem selgust,» vahendab ESPN Mbappe sõnu.

Kante on arenenud jalgpallimaailma üheks enim tahetud poolkaitsjaks. Kui Kante kolm aastat tagasi Prantsusmaalt Inglismaale mängima pääses, on tema areng olnud imeline. Esimesel hooajal suutis ta Leicesteriga võita uskumatul kombel Inglismaa kõrgliiga. Peale seda osteti ta ära Inglise tippklubi Chelsea poolt.

Kuigi PSG on näidanud üles huvi prantslase soetamiseks, on ülemineku toimumine suhteliselt keeruline. Esiteks on Kante lepingut alles veel kolm aastat ning tema eest tuleks välja käia suur summa. Lisaks peaks PSG ka oma mängijaid maha müüma, kuna UEFA on neid juba varesemalt rahalise ausa mängu reeglite pärast hoiatanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles