Salah otustas avaldada toetust kriitikat saavale Kariusele

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli väravavaht Loris Karius
Liverpooli väravavaht Loris Karius Foto: Bernd Feil/M.i.S. / imago/MIS/Scanpix

Liverpooli meeskonna superstaar Mohamed Salah otsustas toetada meeskonnakaaslast Loris Kariust, kes on alates Meistrite liiga finaalist saanud toetajatelt kõvasti kriitikat.

25-aastase Kariuse eksimustest pole enne Meistrite liiga finaali Madridi Reali vastu palju juttu olnud. Siis suutis mees aga oma elu kõige olulisemas mängus teha kaks väga karmi eksimust, tänu millele Madridi meeskond 3:1 mängu võitis. Seejärel sai Karius suvepuhkusele, kuid nüüd uuesti klubi juurde tulles pole asjad palju paremaks läinud.

Kõigepealt tegi ta taas lihtsa eksimuse meeskonna esimeses hooajaeelses sõpruskohtumises Tranmere vastu, kui ta kukutas sülle lendava palli enda ette maha ning sellest olukorrast löödi Liverpoolile ka värav. Eile peetud kohtumise Borussia Dortmundi vastu kaotas Liverpool 1:3 ning viimases väravas süüdistavad Liverpooli fännid taas Kariust.

Karius vastas hiljuti tema suunas tulnud kriitikale postitusega, kus oli kirjas: «Tunnen nendele inimestele kaasa, kes naudivad näha teisi inimesi kannatamas. Ükskõik mis sinu teie elus ka ei toimu, et te enda sees nii palju viha ja kurjust hoiate, ma palvetan teie nimel, et head tuleksid teieni.»

Täna otsustas Mohamed Salah avaldada ka avalikult toetust Liverpooli väravavahile. «Ole tugev Karius. Sellised asjad on juhtunud maailma parimate jalgpalluritega. Lihtsalt ignoreeri neid inimesi, kes sind vihkavad,» kirjutas Salah. Ka meeskonna peatreener Jürgen Klopp lausus BBC-le, et Kariusel ei ole lihtsad ajad: «Kariust kritiseeritakse seni, kuni ta suudab teha mitu fantastilist mängu järjest.»

Kariuse olukorda ei tee ka kergeks see, et Liverpool soetas endale läbi aegade kallima väravavahi, 25-aastase brasiillase Alissoni. Nii on Kariusel uuesti mänguaega saada tõeliselt keeruline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles