Vähese mängupraktikaga Vassiljev võib koondisemängudest eemale jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev ja Eesti peatreener Martin Reim.
Konstantin Vassiljev ja Eesti peatreener Martin Reim. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim ei välista, et Poola kõrgliigaklubi Gliwice Piasti juures keerulisse olukorda sattunud poolkaitsja Konstantin Vassiljev võib mängupraktika puudumisel rahvusmeeskonnast välja jääda.

33-aastane Vassiljev on pallinud Piastis alates 2017. aastast ning Eesti koondislasel on lepingut veel kaks aastat, kuid klubi poolkaitsjaga ei arvesta: Vassiljevit uueks hooajaks meeskonda ei registreeritud ning on treeningutelt külmutatud. Eesti koondise peatreener Martin Reim muretseb Vassiljevi vähese mängupraktika pärast: «Olukord on väga tõsine, sest mängupraktika puudumisel hakkab tase langema,» vahendas ERR Sport Reimi sõnu.

Reim ei välista, et Vassiljev võib ka vähese mängupraktika tõttu koondisest välja jääda. «Kui jalgpallur ei saa mängida ja meeskonnaga isegi mitte treenida, siis pole tema koondisest eemale jäämine välistatud – samas ma ei ütle, et see kindlasti juhtub,» lisas Reim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles