Rally Estonial rattaga pihta saanud laps taastub õnnetusest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia peeti 13.-15. juulini
Rally Estonia peeti 13.-15. juulini Foto: KRISTJAN TEEDEMA /

Rally Estonial viga saanud väike Rasmus on pere juures kodus ja mängib sõpradega ning taastub õnnetusest, teatasid ralli korraldajad. 

Ralli seitsmendal kiiruskatsel tabas mehaaniline rike Vene ekipaaži Klim Baikov ja Andrei Kleštševi Lada võistlusmasinat ja alt ära tulnud ratas tabas publikus seisnud väikest last, kes viidi kiirabiga haiglasse kontrolli.

Rasmuse vanemad tänavad omaltpoolt kõiki abiandjaid.  

«Esmalt suured tänud õnnetuspaigal pealtvaatajatena olnud kiirabi- ja päästetöötajatele, kes koheselt andsid esmaabi ja võtsid olukorra oma kontrolli alla kuni kiirabibrigaadi saabumiseni.

Inimesed, kes kohapeal andsid vihmavarju ja jääd, hea inimene, kes võttis kohapealt üles Rasmuse mütsi ja hoolitses selle eest, et poiss selle kätte saaks. Väike asi aga väikesele inimesele väga oluline. Tänud naisterahvastele, kes hoidsid kohapeal peale õnnetust Rasmuse vendi. Aitäh korraldajatele, kes sõidutasid emaga kaasas olnud õe pere nende autoni parklas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles