Herol Riiberg naaseb Viljandi Tuleviku ridadesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herol Riiberg ning meeskonna peatreener Sander Post
Herol Riiberg ning meeskonna peatreener Sander Post Foto: Viljandi JK Tulevik

Selle nädala alguses Tallinna FC Flora ja Viljandi jalgpalliklubi Tulevik vahel sõlmitud laenulepingu alusel esindab ründav poolkaitsja Herol Riiberg ka tänavuse hooaja teisel poolel Viljandi esindusmeeskonda.

Tuleviku peatreener Sander Post tervitas saavutatud kokkulepet ning lausus, et Heroli mullused esitused Tuleviku särgis näitasid, et tegemist on kvaliteetse mängumehega. «Ta on väga loominguline mängija, hea tehnilise baasiga ning loodan, et Herol suudab ka tänavu meile seatud eesmärkide saavutamisel abiks olla,» ütles Post.

FC Flora spordidirektor Norbert Hurt tõi laenulepingu sõlmimise tõukejõuna esile mängumehele tuttava keskkonna. «Heroli praegust arengut silmas pidades leidsime üheskoos, et tal on mõistlik uuesti meie juurest laenule minna ja teenida võimalikult palju mänguaega,» kommenteeris Hurt. 

Herol Riiberg ise kinnitas, et ootab uut aega Viljandis põnevusega. «Mängunälg on suur,» kinnitas ta. «Nüüd tuleb trennides uuesti Viljandi rütmi sisse elada ja end tõestada – Sander Posti käe all ma ju mänginud ei ole. Usun, et teeme Tulevikuga hea hooaja teise poole,» avaldas ta veendumust.

Möödunud hooaja teisel poolel Viljandi Tulevikku esindanud Riiberg lõi Tuleviku eest 22 mängus kuus väravat ja andis neli resultatiivset söötu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles