Barcelonaga ühines brasiillane, kes alles eile avalikustati Roma poolt nende uue mängijana

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcom
Malcom Foto: LLUIS GENE / AFP

FC Barcelona teatas täna, et nende meeskonnaga ühines Pransusmaal Bordeauxi klubis mänginud 21-aastane ründaja Malcom. Alles eile oli AS Roma teatanud, et nad on jõudnud ründaja osas kokkuleppele ning brasiillane tuleb mängima Itaaliasse.

21-aastane brasiillane oli sihikul nii mõnelgi tippklubil, kuid Barcelonal õnnestus tahetud noor talent oma ridadesse meelitada. Alles eile teatas Itaalia suurklubi Roma, et nad on väga lähedal sellele, et ise Malcom soetada.

Roma teatas, et nad on jõudnud Prantsusmaa klubiga kokkuleppele ning soetavad enda ridadesse noore brasiillase. Bordeaux oli pakkumisega nõus ning Romal oli vaja vaid leppida kokku isiklikud tingimused ning viia läbi meditsiiniline kontroll.

Ootamatult otsustas Malcom liituda aga siiski Barcelonaga ning läks Hispaania klubile maksma 41 miljonit eurot, millele võib veel miljoni euro ulatuses boonuseid lisanduda. Brasiillane sõlmis viie aastase lepingu. Temast sai teine brasiillane, kes sellel suvel Barcelonasse ostetud on – varem osteti klubisse samuti 21-aastane poolkaitsja Arthur.

Malcom, kes pole veel Brasiilia rahvuskoondist meeste tasemel esindada saanud, suutis Prantsusmaa liigas lüüa kahe hooajaga 20 väravat ning lisaks andis ta 13 väravasöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles