Klopp plaanib sellel suvel Liverpoolis teha tõsise puhastuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Huebner / hufnagel / imago / Scanpix

Liverpool on sellel suvel olnud üleminekute osas tõeliselt aktiivne. Nii on meeskonna peatreener Jürgen Klopp juba meeskonda juurde toonud neli väga olulist täiendust, aga sellega ei pruugi Klopi plaanid kaugeltki lõppenud olla.

Liverpool purustas rekordi, ostes omale 75 miljoni euro eest Alisson Beckeri, kellest sai läbi aegade kallim väravavaht. Varem olid nad sellel suvel oma ridadesse soetanud 45 miljoni eest Fabinho ning lisaks Xherdan Shaqiri, kes läks meeskonnale maksma 15 miljonit eurot. Eelmisel suvel sõlmitud leping Naby Keita osas täitus samuti, ning 60 miljoni euro eest liitus ka Keita Liverpooliga.

Nüüd väidavad Inglismaa meedia väljaanded Telegraph ning Daily Mail, et Liverpool valmistub klubist ära saatma mitmeid mängijaid. Esiteks peaks klubist lahkuma Danny Ings, kelle müügist üritab Liverpool teenida 22,4 miljonit eurot. Lisaks üritatakse müüa ka Divock Origit, kelle hinnaks on umbes 30 miljonit eurot.

Lisaks sellele plaanib Klopp klubist lahkumas Marko Grujic, Lazar Markovic, Sheyi Ojo, Pedro Chirivella, Loris Karius, Simon Mignolet ja Ben Woodburn. Tõenäoliselt lähevad noormängijad Ojo ning Woodburn siiski kõigest laenule, kuid teisi mängijaid üritab Klopp maha müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles