Valga-Valka jäi ootamatult peatreenerita, klubil on ka võlgnevusi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga meeskonna peatreener Kristaps Zeids koos oma hoolealustega.
Valga meeskonna peatreener Kristaps Zeids koos oma hoolealustega. Foto: Kristaps Zeids

Kristaps Zeidsist sai mullu veebruaris esimene Eesti korvpalli kõrgliigaklubi peatreener, kes sündinud 1990ndatel aastatel. Ei kulunud palju aega, kui noor lätlane sai Valga-Valka eesotsas esimesi vilju maitsta. Nüüd on need viljad aga läbi, sest Zeids ei jätka  kaksiklinnameeskonna eesotsas, vahendab sportazinas.com.

Kuigi 28-aastast Zeidsi sidus Valga-Valkaga veel aastane leping, kinnitas lätlane, et piirilinnaklubis ta ei jätka. Otsus sündis tema algatusel.

«Mul oli järgmiseks hooajaks leping olemas, aga võttes kõiki positiivseid ja negatiivseid külgi arvesse ning nähes, mis suunas klubi liigub, tegin ise sellise otsuse. Meil polnud ühist nägemust, kuidas ehitada üles ja arendada professionaalset korvpallimeeskonda ning organiseerida selle tööd,» rääkis Zeids.

Ühtlasi lisas lätlane, et klubil on tema ees veel ka eelmisest hooajast mõned võlgnevused. Mida toob aga tulevik? «Teiste meeskondade poolt on huvi olemas, lähitulevik peaks selgust tooma,» ütles ta.

Eelmisel hooajal sai Valga-Valka Maks&Moorits Eesti meistrivõistlustel viienda koha, Läti liigas lõpetati kuuendana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles