Tiitlikaitsja valmistub homseks kohtumiseks Zopiga talus tööd rabades

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Fognini
Fabio Fognini Foto: MATHILDA AHLBERG / imago/Bildbyran

Fabio Fognini (ATP 14.), kes on Šveitsis toimuva Gstaadi turniiri valitsev meister, kohtub esimeses ringis Eesti esireketi Jürgen Zopiga (ATP 107.). Fognini otsustas mänguks valmistuda aga eriti omapärasel moel.

Nimelt käis itaallane koos oma perega Eggli Alp nimelises talus, mis asub merepinnast lausa 1600 meetri kõrgusel. Fogniniga oli kaasas tema vanemad ning õde Fulvia. Kuigi alguses valitsev meister pelgas loomi ning hoidis pigem pikka distantsi, siis hiljem ta juba harjus loomadega ning aitas hobuseid toita, lehmi lüpsta ning valmistas ka juustu, vahendab ATP koduleht.

«Muljetavaldav on näha, kui palju talumehed tööd teevad. Meid juhendanud Ruedi ärkab 6.30 ja töötab kuni üheksani õhtul välja. Oli väga huvitav näha, kuidas ta siin tööd teeb ja lisaks oli huvitav kogemus lüpsta lehmi ja veeta aega koos kitsedega. Nad on tõeliselt armsad!» rääkis Fognini.

Tennisest rääkides on Fognini hetkel suurepärases hoos. Alles eelmisel nädalal võitis ta oma seitsmenda ATP maailma tuuri karika, kui alistas Rootsis toimunud turniiri finaalis Richard Gasqueti 6:3, 3:6, 6:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles