Courtois jõudis Madridi Realiga ülemineku osas kokkuleppele

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois.
Thibaut Courtois. Foto: Matthias Schrader / AP / Scanpix

Londoni Chelsea väravavaht Thibaut Courtois on olnud nüüdseks kolm hooaega meeskonna esiväravavaht. Sellel suvel on belglane aga tõenäoliselt liikumas Hispaania suurklubisse Madridi Reali.

Courtois'd ja Reali on juba pikka aega omavahel seostatud ning saladus ei ole ka see, et belglane tahaks minna tagasi Madridi – aastatel 2011 kuni 2014 mängis ta teises Madridi klubis Atleticos. Soov Madridi tagasi minna on belglasel seetõttu, et tema naine ja lapsed elavad siiani just seal.

Daily Maili andmetel on Courtois saanud Realiga personaalsetes asjades kokkuleppele ning nüüd on vaja vaid klubi poolset nõusolekut. Tõenäoliselt ei lähe aga pakkumine enne läbi, kui Chelsea peatreener Maurizio Sarri on leidnud belglasele väärilise asenduse.

Chelsea'ga liitus küll 35-aastane Robert Green, kuid tema on pigem toodud klubisse varuväravavahi rolli täitma. Sarri lootis meeskonda tuua Alisson Beckeri, kuid Liverpool jõudis temast ette. Nüüd on Sarri väidetavalt sihikule võtnud Leicester City väravavahi Kasper Schmeicheli ning Stoke City puuriluku Jack Butlandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles