Kivisild: teisipäeval on Eestis palju Sloveenia fänne

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (paremal) heitlemas kohtumises Sloveeniaga Josip Iličičiga. Teisipäeval tuleb loota, et Sloveenia aitab Eesti koondise play-off'i.
Sergei Zenjov (paremal) heitlemas kohtumises Sloveeniaga Josip Iličičiga. Teisipäeval tuleb loota, et Sloveenia aitab Eesti koondise play-off'i. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise suurepärane 2:1 võit Põhja-Iirimaa üle tähendab, et eestlastel on jätkuvalt võimalik lõpetada EM-valikturniiri C-alagrupp teise kohaga.

Kõik kümme kohtumist pidanud Eesti kogus kokku 16 silma ja sellega ollakse tabelis teised. Eesti võib sellelt kohalt kukutada vaid Serbia ja selleks peavad nad teisipäeval alistama võõrsil Sloveenia. Kui kohtumine jääb viiki või võidab Sloveenia, siis pääseb Eesti play-off’i. Meeskondade selle valiktsükli esimene omavaheline kohtumine lõppes Serbias 1:1 viigiga.

Eesti on endale igal juhul taganud alagrupis vähemalt kolmanda koha ja juba see on ajalooline saavutus, kuna varasemalt on meil olnud parimaks kohaks neljas.

«Usun, et teisipäeval on Eestis palju Sloveenia fänne,» sõnas koondise abitreener Janno Kivisild.

«Viskasime vahepeal meeskonnaga nalja, et jätame teisipäevase mängu Ukrainaga ära ja vaatame telekast hoopis Sloveenia ja serbia kohtumist. Mõtted on juba Mariboris (Sloveenia ja serbia mängupaigas – toim.),» lisas keskkaitses hea partii teinud Andrei Stepanov.

Sarnaselt kohtumise eel traumaga võidelnud Stepanovile, tegid vigastusjärgselt hea mängu ka Piiroja ning loomulikult matši kangelaseks tõusnud Vassiljev.

«Oleme rahul, et õnnestus mehed võistluskorda saada. Tõstaksin siiski esile nende tahet terveneda ja seda, et nad olid nõus riski võtma. Õnneks keegi uuesti vigastada ei saanud ja ükski vana trauma välja ei löönud,» oli koondise arst Kaspar Rõivassepp rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles