Halvas suhtumises süüdistatud Shaqiri: ma ei pea oma põhimõtteid kellelegi seletama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest hooajast on Xherdan Shaqiri ja Ragnar Klavan ühes meeskonnas
Uuest hooajast on Xherdan Shaqiri ja Ragnar Klavan ühes meeskonnas Foto: Dave Thompson / EMPICS Sport

Liverpool soetas sellel suvel endale Stoke City mängumehe Xherdan Shaqiri. Meeskonna fännid ei ole aga ülemineku üle õnnelikud, sest tema suhtumine eelmises koduklubis jättis soovida.

Šveitsi koondise mängija Shaqiri lõi Stoke klubi eest eelmisel hooajal kaheksa väravat ning lisaks andis seitse väravasöötu. Siiski ei olnud Shaqiri piisavalt stabiilne ning tema väljakul olek sattus pahameele alla. Inglismaa endised koondislased Gary ja Phil Neville nimetasid teda ebaprofessionaalseks ning arvasid, et mängija peaks enda üle häbi tundma.

Shaqiri ise aga näeb asja hoopis teisest küljest ning ei lase ennast Neville'de arvamusest mõjutada: «Nad on endised Manchester Unitedi mängijad. Ma ei tea, võib-olla ei meeldi neile lihtsalt Liverpool.»

«Mõnedele inimestele sa meeldid, teistele jälle mitte. Ma olen suutnud Inglismaa kõrgliigas mängida juba kolm aastat ja olen selle ajaga piisavalt tõestanud, et mul on sisu siin liigas hakkama saada,» vahendab ITV Shaqiri sõnu. 

«Mina olin eelmisel hooajal oma meeskonna parim väravakütt ja lisaks sellele andsin enim resultatiivseid sööte. Minu enda jaoks on mu põhimõtted ja eesmärgid selged, ma ei pea neid kellelegi teisele seletama,» rääkis Shaqiri.

Šveitslase eest, kes liitus Liverpooliga selle kuu alguses, maksis Inglise klubi veidi üle 15 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles