Haavunud Roma president: andestame Barcelonale vaid siis, kui meile saadetakse Messi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcom
Malcom Foto: LLUIS GENE / AFP

Jalgpallimaailma kahe tippklubi tüli jätkub. AS Roma ei kavatse andestada FC Barcelonale, et nood viimasel hetkel Brasiilia ründeässa Malcomi endale napsasid. 

«Isegi eile helistas Barcelona, et vabandada, aga ma ei võta seda vastu. Andestame neile vaid siis, kui nad saadavad meile Messi,» sõnas AS Roma president James Pallotta Itaalia meediale.

Mis siis juhtus? Malcom oli jõudnud AS Romaga liitumise osas nii kaugele, et klubi oli uuest täiendusest juba teatanud ning brasiillast oodati pikisilmi Rooma. Isegi mängija ema oli juba Itaalia pealinna kohale jõudnud, kui ühel hetkel tuli teade: Malcom liitub hoopis Barcelonaga. 

Nimelt kasutas Barcelona ära tõika, et Malcom polnud lepingut Romaga allkirjastanud ning tegi mängija senisele klubile Bordeaux'le brasiillase eest 52 miljonit euro suuruse pakkumise. Nõnda siirduski Malcom hoopis Katalooniasse. 

Pallottale see aga rahu ei anna.

 «Malcolm tahtis siia tulla. Oli teisigi klubisid nagu Leicester ja Everton, aga neil polnud konkreetseid läbirääkimisi. Me olime juba kokku leppinud ka 120 miljoni euro suuruses üleminekus. Allkirju polnud antud? Jama! Iga klubi teab, kuidas asjad käivad. Unustage seadused, see on ebaeetiline ja moraalitu. Tema agent? Võib-olla on ta debiilik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles