Tarmo Kink taasliitub Levadiaga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: Tairo Lutter

Endine Eesti jalgpallikoondislane Tarmo Kink on tagasi FCI Levadias, liitudes meeskonnaga amatöörmängijana.

Tarmo Kink käis viimati pallimurul eelmise aasta 4. novembril, kui lõpetas hooaja Levadia särgis koduliiga hõbemedaliga. Siis mindi lahku: Levadia ühines Infonetiga, Kink läks kaua muret teinud parema jala hüppeliigesega detsembris lõikusele.

Nüüd teatas FC Levadia spordidirektor Sergei Pareiko, et Kink on tagasi klubis.

«Loodame, et Tarmo taastub kiiresti vigastusest, liitub peagi FCI Levadia esindusmeeskonna treeningutega ning aitab meid hooaja otsustavates mängudes,» ütles ta. 

Levadiast on samal ajal ka lahkujaid, kui poolkaitsja Pavel Dõmov siirdub laenulepinguga Paide Linnameeskonda. 

«Paveli kandidatuur kerkis esile alles mõned päevad tagasi. Otsustasin ta meie meeskonda tuua,» rääkis Paide peatreener Vjatšeslav Zahovaiko.

«Pavel on töötanud heade spetsialistide käe all, kus nõudmised on olnud väga kõrged, seega usun, et saime endale väga professionaalse suhtumisega mängija, kelle töömoraal on kõrge. Usun, et Paveli kvaliteet ja mängunälg annab meile hea impulsi.»

Anier naasis Eestisse

Mullu Floraga Eesti meistriks tulnud Hannes Anier naasis Premium liigasse, aga hakkab kandma Tallinna Kalevi särki, vahendab Soccernet. 

Kalev andis oma Facebooki lehel teada, et 25-aastase Anieriga sõlmiti leping hooaja lõpuni. Hooaja esimeses pooles mängis Anier Taani esiliigas Thistedis, kus sai platsile 260 minutiks, aga väravaarvet ei avanud. Anier võib juba täna platsile joosta, kui Kalev kohtub kell 19.30 võõrsil Viljandi Tulevikuga.

Eesti liiga üleminekuaken sulgub täna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles