Tartu Ülikooli naiskond püstitas ekidenis Eesti rekordi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Luik, Leila Luik (171), Lily Luik (173) 54. Viljandi linnajooksul.
Liina Luik, Leila Luik (171), Lily Luik (173) 54. Viljandi linnajooksul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval peeti Tallinnas Lillepi pargis Eesti meistrivõistlusted ekidenis ehk pikamaa teatejooksus, mille kogupikkuseks on maratonidistants.



Naiskondade arvestuses I koha saanud Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi võistkond parandas seni kehtinud Eesti rekordit ligi 1 minutiga. Uue rekordaja 2.38,17 jooksnud TÜ ASK võistkonda kuulusid: Lily Luik, Egle Mätas, Liina Luik, Jekaterina Patjuk, Liina Tšernov, Leila Luik. Naiste arvestuses teise koha sai Stamina SK võistkond (2.45,19) ja kolmas oli Sportkeskus.ee naiskond (2.50,28).
 Meeste võistlusel pälvis Eesti meistritiitli ekidenis Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi meeskond (2.14,29). Kuueliikmelisse meeskond kuulusid: Pavel Loskutov, Viljar Vallimäe, Kenny Kivikas, Tiidrek Nurme, Nikolai Vedehin ja Aleksei Markov. Teise koha sai Stamina SK I võistkond (2.15,27) ja kolmas oli Eesti Maaülikooli SK võistkond (2.16,03).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles