Jurkatamm vedas U18 korvpallikoondise EMil teise järjestikuse võiduni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U18 korvpallikoondis.
Eesti U18 korvpallikoondis. Foto: FIBA.com

Eesti U18 korvpallikoondis alistas Makedoonias Skopjes peetaval Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni teises alagrupimängus Aserbaidžaani eakaaslased 85:60 (48:32) ja jätkab turniiri täiseduga.

Eestlased panid võidule aluse esimese veerandajaga, mis võideti koguni 31:12. Teine veerandaeg kaotati 17:20 ja kolmas 14:16, ent viimasel kümneminutilisel perioodil pandi aserid paika 23:12. Mängu viimaseks korviks jäi Aleksander Hinti kaunis pealtpanek.

Eesti resultatiivseim mängija oli 19 punkti visanud Mikk Jurkatamm. Lisaks kogunes Jurkatamme arvele neli lauapalli ja viis resultatiivset söötu. Kahekohalise punktisummani küündisid veel Hint, Kirill Koršunov ja Hendrik Eelmäe, kes viskasid vastavalt 14, 13 ja 12 silma. Üleplatsimängijaks kerkis aga Aserbaidžaani pallur Kamran Mammadov, kelle arvele kogunes 26 punkti.  

Eile Gruusia U18 koondisest jagu saanud Eesti jätkab turniiri homme, kui minnakse vastamisi Belgia eakaaslastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles