Legendaarsete Leedu korvpallurite sportlaskarjäär on lõpusirgel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu kaksikutest vanameistrid Darjus (keskel) ja Kšištof Lavrinovic ei suutnud seekord koos kaaslastega Anthony Davisele ja teistele ameeriklastele vastu saada.
Leedu kaksikutest vanameistrid Darjus (keskel) ja Kšištof Lavrinovic ei suutnud seekord koos kaaslastega Anthony Davisele ja teistele ameeriklastele vastu saada. Foto: AP/Scanpix

Leedulastest kaksikvennad Darjus ja Ksistof Lavrinovic lahkusid Panevežyse Lietkabelisest ning meeste sportlaskarjäär on lõpusirgel.

Kuna Leedu liigas on eesliinis vabu kohti vaid nõrgemate klubide seas, siis suure tõenäosusega riputavad novembris 39-aastaseks saavad kaksikud korvpalliketsid varna.

212 cm pikkune Darjus Lavrinovic on kandnud ka Alytause Alita, Kaunase Žalgirise, Kaasani Uniksi, Moskva Dinamo, Madridi Reali, Istanbuli Fenerbahce, Moskva CSKA, Kiievi Budivelniku ja Reggio Emilia Grissin Boni särki. Kaks sentimeetrit lühem Ksistof Lavrinovic on lisaks Lietkabelisele esindanud Alitat, Permi Ural Greati, Moskva Dinamot, Uniksit, Siena Montepaschit, Žalgirist, Valenciat, Reggiana Pallocanestrot ning Vilniuse Lietuvos rytast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles