Video: Liverpool nüpeldas kontrollmängus Manchester Unitedit, Shaqiri lõi käärlöögist iluvärava

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Jason Miller / AFP

Liverpooli jalgpalliklubi alistas USA-turnee kolmandas kontrollmängus Manchester Unitedi koguni 4:1.

Eesti koondise kapten Ragnar Klavan kuulus enam kui 100 000 silmapaari ees peetud kohtumises algkoosseisu ja moodustas keskkaitsepaari hollandlase Virgil van Dijkiga, ent mõlemad mängijad vahetati pärast avapoolaega välja. Sadio Mane viis Liverpooli 28. minutil penaltist juhtima, aga Andreas Pereira seadis vaid kolm minutit hiljem karistuslöögist viigi majja.

Teisel kolmveerandtunnil pani Liverpool püsti väravapeo. Jürgen Klopi hoolealused asusid kohtumist uuesti juhtima 66. minutil, kui sihile jõudis Daniel Sturridge. Sheyi Ojo resultatiivne penalti 74. minutil andis Liverpoolile juba kaheväravalise eduseisu ja lõpptulemuse vormistas kümmekond minutit enne mängu lõppu Xherdan Shaqiri, kelle suurepärane käärlöök maandus Manchester Unitedi väravas.

Ajaleht Liverpool Echo märkis, et Klavan oli avapoolajal raskustes Manchester Unitedi loova mängija Juan Mata pidurdamisega.

Liverpool peab järgmise kontrollmängu 4. augustil, kui Iirimaa pealinnas Dublinis minnakse vastamisi Napoliga. Kolm päeva hiljem kohtutakse koduväljakul Torinoga. Uus liigahooaeg algab Liverpooli jaoks 12. augustil, kui Premier League’i esimeses voorus võõrustatakse West Ham Unitedit.

Liverpool - Manchester United videokokkuvõte (Shaqiri käärlöök alates 8.10):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles