Kanter: tänasele võiks panna koolipoisi kolme, Berliini tuleb nautima minna

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karjääri viimasele tiitlivõistlusele sõitev Gerd Kanter võitis kettaheites Eesti meistritiitli viimase katse 63.44-ga, kuid tunnistas, et tulemus on loodetust meeter nõrgem. 

«Alati võiks ju natuke parem olla see seis. Kahjuks on nii, et Eesti võistlustel ma ennast väga hästi käima ei saa. Täna õnnestus vähemalt viimasel katsel parim tulemus teha. Selles mõttes enam-vähem. Koolipoisi kolme võiks tänasele panna,» muigas ta ning lisas, et loodab Berliinis juba puhtalt emotsiooni toel kaugemale heita.

«Kindlasti usun, et seal tuleb loomulik adrenaliin mängu. Kui juba viimane, tuleb seda ikkagi nautida täiega.»

Omapärasele staadionimaagiale loodab ka Martin Kupper, kes leppis hõbemedaliga ja tulemusega 61.56. Tänavu pole Kupper ketast eriti lendama saanud, kuid mees ise murelik ei ole.

«Õnneks on aega asju sättida. Viimasel nädalal on asjad liikunud paremuse poole ning tehnika on paranenud. 65 meetrit on kindlasti EMil reaalne, kuid üleliigse enesekindluse peale minna ei saa. Aga emotsioon on Berliinis kindlasti teine,» sõnas ta ja lubas. «Ennast ületada on täiesti reaalne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles