Schleckid pööravad Touri nimel rohkem tähelepanu jõutreeningutele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Schleck.
Andy Schleck. Foto: SCANPIX

Leopardi jalgrattatiimis sõitvad Luksemburgi vennad Andy ja Fränck Schleck rassivad enne järgmist hooaega senisest rohkem jõusaalis, sest 2012. aasta Tour de France sisaldab 96 km temposõitu mulluse 60 km, millest vaid 42,5 km oli individuaalne, asemel.

Mägedes hästi liikuvad Schleckid on eraldistardis tavaliselt palju aega kaotanud ning seda silmas pidades loodavad nad kangi tõstes võimsust kasvatada ja pööravad palju tähelepanu aerodünaamika parandamisele.

Schleckid on sel teemal nõu pidanud ka järgmisel aastal RadioShack-Nissan-Trek nime kandma hakkava meeskonna uue spordidirektori Johan Bruyneeliga.

Andy Schleck kinnitas, et on hambavaevused ületanud ning ta tegeleb usinalt ujumise, jooksmise ja kangitõstmisega. Selle nädala lõpus hakkab ta maanteel rattaga sõitma. Tema sõnul valmistub ta ilmselt teistmoodi ka kevadisteks klassikuteks.

Ka Rein Taaramäe on teatanud, et veedab sel talvel rohkem aega jõusaalis, lootes seeläbi võimsamaks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles