Raul Must kohtub MM-i avamängus Venemaa esireketiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must.
Sulgpallur Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sulgpalli maailmameistrivõistlustel Hiinas Nanjingis teeb eestlastest kaasa Raul Must (BWF 88.), kes kohtub esmaspäeval avamängus Venemaa esireketi Vladimir Malkoviga (BWF 60.).

«Tahan MM-il näidata head mängu. Olen saanud mõnda aega treenida täie jõuaga ja vorm on selgelt paremaks läinud,» oli Must MM-i eel positiivne.

Must ja Malkov on varasematel võistlustel kohtunud mitmel korral ja seni juhib omavahelist vastasseisu mängudega kaheksa ühe vastu eestlane. «MM-i loos ei toonud mulle vastaseks küll maailma tippe, kuid Venemaa esinumber pole ka lihtne vastane ja selleks, et teda võita, pean olema heas vormis,» hindas Must MM väljavaateid.

Maailmameistrivõistlustele pääses maailma edetabeli alusel 64 mängijat. Meeste üksikmängus on esimese paigutusega tiitlikaitsja Viktor Axelsen Taanist. Musta senine parim tulemus MM-il on olnud 17. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles