Eesti paarissõitjad said Tallinna GP-l isikliku rekordiga neljanda koha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarissõitjad Natalja Zabijako ja Sergei Kulbatš koos treeneri Stanimir Todoroviga (vasakul).
Eesti paarissõitjad Natalja Zabijako ja Sergei Kulbatš koos treeneri Stanimir Todoroviga (vasakul). Foto: Priit Simson

Tallinnas peetaval iluuisutamise juunioride GP-etapil tegid täna hea esituse Eesti paarissõitjad Natalja Zabijako ja Sergei Kulbatš.

17-aastane Zabijako ja novembri lõpus 19-aastaseks saav ukrainlane Kulbatš teenisid vabakava eest 88,95 punkti, parandades oluliselt isiklikku rekordit – teist aastat koos uisutava paari senine tippmark oli 82,21, mis püstitatud kevadisel MMil.

Kahe kava kokkuvõttes kogusid Zabijako ja Kulbatš 129,88 punkti ja tõusid seitsmendalt kohalt neljandaks. Ka üldsumma on paari senise karjääri parim tulemus, eelmine rekord oli 126,56 ning püstitatud samuti MMil.

Zabijako ja Kulbatš polnud kunagi varem juunioride GP-etapil võistelnud. Järgmisena on neil kavas võistelda novembri lõpus Dortmundis peetavalt NRW Trophyl, kus nad mullu tegid oma debüütvõistluse, ning seejärel nädal hiljem Horvaatias Zagrebis Golden Spinil.

Tallinna GP-etapi võitis Kanada paar Katherine Bobak-Ian Beharry 147,72 punktiga, madalamad poodiumiastmed hõivasid USA paarid – teise koha said Britney Simpson-Matthew Blackmer 141,28 punktiga, kolmandad olid Jessica Calalang-Zack Sidhu 139,32 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles