Raul Must alustas MM-i võidukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Oma kümnendatel sulgpalli maailmameistrivõistlustel osalev Raul Must (BWF 88.) alistas Hiinas Nanjingis alanud turniiri avaringis venelase Vladimir Makovi (BWF 60.) 21:13, 15:21, 21:15.

«Võidu üle on mul väga hea meel,» lausus Must. «Olen saanud peale mõnda aega seganud vigastust kuus nädalat korralikult spetsiaalselt MMiks valmistuda ja vorm lubas täna 70-minutilises lahingus maailma edetabelis endast oluliselt kõrgemal asuva mängija alistada. Enne mängu sisendasin endale, et MM on ainult üks etapp endale seatud eesmärkide rajal, ja see aitas olulistel hetkedel kindlamalt mängida,» tundis Must võidu üle rõõmu.

Musta järgmine vastane on veelgi tugevamast klassist, maailma edetabeli kümnes number Ng Ka Angus Long Hongkongist, kes avaringis alistas bulgaarlase Ivan Rusevi 21:13, 21:10. Musta sõnul on teise ringi võitmiseks kindlasti mingi võimalus olemas, aga praegu on tähtis keskenduda võimalikult targale taastumisele.

Teise ringi kohtumise peab Must kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles