Monaco loovutas noore talendi Madridi Atleticole

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Lemar
Thomas Lemar Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Siiani Monaco meeskonnas mänginud noor prantslasest talent Thomas Lemar suundub uueks hooajaks mängima Hispaania tippklubisse Madridi Atleticosse.

22-aastane Lemar sõlmis lepingu Atleticoga sellel suvel peetud jalgpalli MMi ajal, kuid siis ei olnud klubid ametlikult ülemineku tingimusi täitnud. Nüüd pärast MMi sai üleminek võimalikuks. Lemari ootavad Atleticos ees tema kaks koondisekaaslast Antoine Griezmann ning Lucas Hernandez

«Ma olen tõeliselt õnnelik, et ma siia olen jõudnud. Antonie ja Lucas on mulle palju sellest meeskonnast rääkinud. Olen oma otsuse üle õnnelik. Tean, et meeskond töötab kõvasti ja ma luban, et annan selle klubi särgis mängides endast kõik. Kui ma pean jooksma rohkem, teen seda ilma probleemideta,» vahendab BBC Lemari sõnu.

Lemar läks Atleticole maksma 70 miljonit eurot. Eelmisel hooajal käis prantslane koduliigas Monaco eest platsil 30 korda, mille jooksul lõi ta kaks väravat ning andis 10 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles