Saksamaa MM-rallil tuleb M-Spordi ridades starti meeskonnast kinga saanud prantslane

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Camilli
Eric Camilli Foto: https://twitter.com/EricCamilli

Augustis peetaval autoralli MM-sarja üheksanda etapil Saksamaal stardib üle kuue kuu M-Spordist kinga saanud Eric Camilli. 

Aastal 2016 šokeeris Malcolm Wilson koos M-Spordiga kogu rallimaailma, kui otsustas meeskonda tuua Ott Tänaku asemel noore prantslase Eric Camilli. Wilsoni karm otsus ei tasunud ennast ära, ning kogu Camilli hooaeg möödus tõeliselt keeruliselt. 

Camilli parimaks kohaks jäi Portugali rallil saadud viies koht, hooaja kokkuvõttes teeniti vaid 28 punkti ning sellega oldi alles üheteistkümnendad. Wilson otsustas 2017. hooajaks tuua esindusmeeskonda tagasi Tänaku ning Camilli jätkas WRC2 sarjas R5 autoga. 

Sel hooajal sõitis Camilli kaasa vaid Monte-Carlo ralli, mis lõppes pranstlase jaoks katkestamisega. Seejärel tundus, et M-Spordi ja Camilli teed on lõplikult lahku läinud, kuid täna avalikustas rallisõitja, et ta taasühineb M-Spordi meeskonnaga Saksamaal toimuvaks MM-etapiks. Ka sel korral stardib Camilli WRC2 klassis Ford Fiesta R5 masinaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles