Selgus Mahrezi vigastuse tõsidus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MRiyad Mahrez
MRiyad Mahrez Foto: Michael Reaves / AFP

Mancester City ründaja Riyad Mahrez sai sõpruskohtumises Müncheni Bayerni vastu vigastada, kui mängija väänas hüppeliigest. Täna selgus City mängumehe vigastuse tõsidus.

Mahrez pidi pühapäeval mängust lahkuma juba esimesel poolajal, kui 3:2 võidumängus Bayerni vastu tegi Saksamaa klubi mängija Chris Richards vea Manchesteri meeskonna kaitsja vastu. Mahrez tundis hüppeliigeses tugevat valu ning ei saanud mängu jätkata. Hiljem nähti teda kandmas jalatuge, mille tõttu kardeti, et vigastus võib osutuda karmiks.

«Mahrezile tehti röntgen ning tema hüppeliigest uuriti põhjalikult. Selgus, et ühtegi tõsist vigastust hüppeliigeses pole. See tähendab seda, et Mahrez on võib-olla valmis juba nädalavahetusel platsile jooksma,» vahendab BBC Inglismaa valitsevate meistrite avaldust.

Sellel pühapäeval kohtuvad Mancester City ja Londoni Chelsea Community Shieldi kohtumises, millega jagatakse välja Inglismaa jalgpalli hooaja esimene karikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles