Müncheni Bayerni treener: Lewandowski soovib minna mujale mängima

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: PIXATHLON/SIPA / PIXATHLON/SIPA

Müncheni Bayerni treener Niko Kovac andis teada, et Robert Lewandowski on võib-olla soovimas klubivahetust, kuid Bayerni meeskond ei ole üleminekuks valmis ning see tähendab, et Lewandowski peab ka uuel hooajal Saksamaa klubi esindama.

«Meil pole midagi uut Lewandowski kohta lisada. See on selge, et ta jätkab ka uuel hooajal mängimist Bayerni meeskonnas. Ta on maailma üks parimaid ründajaid, nii et me kindlasti ei soovi temast loobuda,»vahendab Sky Sports Kovaci sõnu.

«See on tõsi, et Robert näitab välja huvi minna mängima kuskile mujale. Ainult, et tema mõtted ja soovid võivad olla ühed, aga meie tegutsemine klubi poole pealt on hoopis teine, need ei pruugi kattuda. Lewandowskil on hetkel leping ning me hoiame teda siin nii kaua, kui võimalik,» rääkis Kovac.

«Me tahame koos temaga saavutada nii mõndagi. Ta on suurepärane jalgpallur, kes on juba praeguseks hetkeks Bundesligas palju saavutanud. Olen kindel, et ka uuel hooajal lööb ta samapalju väravaid kui eelmistel,» lausus Kovac.

Lewandowskit on enim seostatud Hispaania kõrgliiga klubi Madridi Realiga, kuid huvi on välja näidanud ka Manchester United ja Dortmundi Borussia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles