Viking Line sõidutab öised jooksjad preemiaks Soome

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko ja Marko Torm allkirjastsid koostööleppe.
Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko ja Marko Torm allkirjastsid koostööleppe. Foto: ööjooks

Kolmel järgneval aastal saavad Eesti Ööjooksul osalejad preemiaks reisi Soome ja tagasi ning ka kaaslase ühes võtta soodushinnaga.


Kolmapäeval allkirjastasid Viking Line Eesti ja Eesti Ööjooksu korraldav MTÜ Rakvere Maraton Rakvere Aqva Spa seminariruumis kolmeaastase koostööleppe, mille kohaselt saavad kolmel järgneval aastal Ööjooksu kolmel distantsil osalejad preemiareisi Soome ja tagasi ning ühes võtta ka kaaslase soodushinnaga.

Eesti Ööjooksu korraldustoimkonna arvates on koostöö sõlmimise näol tegemist läbi aegade suurima välistoega Lääne-Virumaa liikumisharrastuse propageerimiseks.

„Rakvere kutsus ja Viking Line vastas kutsele,“ rääkis Ööjooksu vedur Marko Torm. „Võib julgelt väita, et läbi Ööjooksul osalemise viib Viking Line kasvõi terve Rakvere Soome,“ lisas Torm.

Viking Line Eesti tegevjuhi Inno Borodenko sõnul sai koostöölepe teoks justnimelt tänu usaldusele Ööjooksu korraldustoimkonna vastu. Borodenko sõnul pakuvad nii Viking Line kui Ööjooks mõlemad suurepärast elamust ning kõrget kvaliteeti.

„Virumaa ja Rakvere väärivad ainult parimat. Nii Viking Line kui Ööjooks vastavad mõlemad sellele kriteeriumile,“ täiendab omalt poolt Marko Torm.

Ööjooksu korraldajad on arvamusel, et Viking Line Eesti lisandumine Ööjooksu partnerina on lisaks osalejatele seatud motivatsioonipaketile ka kvaliteedimärk tunnustusest.

„Oleme kindlad, et Viking Line´i preemia süstib täiendavat indu kõikidele kollektiividele, üksikosalejatale ja pakub rõõmu osalevatele peredele. Mis saaks olla toredam kui tulla ühiselt nautima suurepärase kultuuriprogrammiga Ööjooksu Rakvere linnapäevade raames ning seejärel külastada preemiapääsmetega imekaunist Helsingit või jõuda kaugemalegi  uudistama,“ on Ööjooksu projektijuht Kadi Fedoritš veendunud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles