Tallinnas toimuv UEFA superkarikafinaal otsustab, kas Madridi Reali tuuakse Ronaldo asemele uus staar

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real.
Madridi Real. Foto: KAI PFAFFENBACH / REUTERS

Madridi Realis on sellel suvel toimunud hulgaliselt muutuseid. Esiteks lahkus meeskonna juurest peatreener Zinedine Zidane ning seejärel ka meeskonna suurim staar Cristiano Ronaldo. Augustis Tallinnas toimuv superkarikafinaal saab Madridi klubi jaoks olema küllaltki tähtis.

Vaatamata meeskonnast lahkunud Zidane'ile ja Ronaldole on meeskond väidetavalt küllaltki rahul oma kooseisuga ning hetkel klubis valitseva olukorraga. Kuna Madrid ei suutnud oma ridadesse meelitada ei Eden Hazardit ega Robert Lewandowskit, siis viimastel andmetel kiiresti uut täiendust ka ei otsita.

Hispaania väljaanne Marca vahendab, et viimane otsus langetatakse superkarikafinaali põhjal, kuna selline tugev mäng Madridi Atletico vastu näitab ära, kas klubil oleks vaja leida ründesse täiendust. Ameerikas hooajaeelsel turneel kasutati Ronaldo positsioonil Gareth Bale'i, Karim Benzema'd ning Vinicus Juniorit.

Ronaldo suutis pea igal hooajal lüüa klubi särgis 50 väravat, nii et Madridi klubi ootab nüüd tema asemel samal positsioonil mängijatelt samasugust esinemist. Kui superkarikafinaalis meeskond selgelt nõrk on, siis otsitakse kiiresti Ronaldole väärt asendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles