Ecclestone'i tütar: isa ähvardas mind kohtusse kaevata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone oma tütre Tamaraga.
Bernie Ecclestone oma tütre Tamaraga. Foto: SCANPIX

 

Vormel-1 sarja kommertsjuhi Bernie Ecclestone’i tütar Tamara avaldas, et isa oli valmis teda kohtusse kaebama, kui ta soovis tema brändi kasutada.

 

27-aastane Tamara valmistub turule tooma juuksehooldusvahendeid, et tõestada kahtlejatele, et suudab end ka ise ära majandada ega sõltu üksnes oma isa varandusest, vahendab Daily Mail.

Tamara Ecclestone läks aga oma 82-aastase isaga nugadele, kuna soovis sarja nimeks panna Formula One.

«Tahtsin alguses oma toodete nimeks panna Formula One või One Formula, sest ilmselgelt olen ma vormel-1 sarjaga seotud, lisaks viitaks see nimi ka millelegi, mida juustesse pannakse,» rääkis Tamara Ecclestone. «Arvasin, et isa on mu üle uhke. Ta helistas ja uuris, kuidas mu äri edeneb ja küsis, kas olen sarjale juba nime valmis mõelnud. Järgmisena ähvardas ta mind kohtusse kaevata.

«Ta küsis, kas olen täiesti lolliks läinud. Ta selgitas, et inimesed maksavad talle kõvasti raha, et saaksid kasutada F1 nime ja logo ning et tal on läinud aastaid, et see bränd üles ehitada. Lõpetuseks küsis ta, kas ma tõesti arvasin, et ta lubab mul seda nime lihtsalt niisama kasutada,» jätkas Tamara Ecclestone. «Vastasin, et mõtlesin küll. Aga saan nüüd aru, et see pole nii lihtne ja loobusin sellest mõttest, nüüd on mu sarja nimi Uno.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles