Käidi koduklubi soetas 25 miljoni euro eest MMil mänginud ründaja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandar Mitrovic (punases) MMi alagrupiturniiril Brasiilia vastu.
Aleksandar Mitrovic (punases) MMi alagrupiturniiril Brasiilia vastu. Foto: Maxim shemetov / REUTERS

Mullu Fulhami jalgpalliklubis laenulepingu alusel mänginud ja meeskonna kõrgliigasse aidanud Serbia ründaja Aleksandar Mitrovic sõlmis klubiga permanentse lepingu.

Fulham käis 23-aastase ründaja eest Newcastle Unitedile välja umbkaudu 25 miljonit eurot, vahendab BBC. «Ma olen kodus ja ei vaja sisseelamiseks aega. Tahan lihtsalt jalgpalli mängida ja selle suurepärase klubiga suuri tegusid teha,» sõnas värske Fulhami pallur klubi koduleheküljele.

Eelmisel hooajal, kui Fulham mängis Inglismaa esiliigas, käis Mitrovic väljakul 17 kohtumises ja säras 12 väravaga. Ta kandis Fulhami särki viimased pool hooaega, esimesel poolel sai Mitrovic Newcastle Unitedi eest Inglismaa kõrgliigas kirja kuus mängu ja ühe värava.

Seega alustab Mitrovic hooajaks ettevalmistust koos Eesti koondislase Mattias Käidiga, kuid endiselt pole selge, kas Käit jätkab Fulhamis ka algaval hooajal või leiab eestlane endale uue mängupaiga.

Lõppenud maailmameistrivõistlustel kuulus Mitrovic Serbia koondise koosseisu. Serblased alagrupist edasi ei pääsenud, ent Mitrovic ei jäänud kuivale ja lahkus finaalturniirilt ühe tabamusega – alagrupimängus šveitslaste vastu tegi ründaja skoori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles