Kohtunik lõpetas Žuravljovi klubi mängu ja sai eluaegse keelu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov
Eivo Žuravljov Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja
Eivo Žuravljovi koduklubi Limassoli AEK ja Nikosia Omonia Küprose võrkpallimeistrivõistluste kohtumises käis neljas geim – külla tulnud Omonia juhtis 2:1 – , kui mängu vilistanud kohtunik selle lõpetas.

«Meie meeskonna ja selgelt Omonia kasuks otsuseid langetanud kohtuniku vahel läks sõneluseks ning rahvas hakkas märatsema. Äkitselt otsustas kohtunik mängu lõpetada,» lausus punase kaardi saanud Žuravljov volley.ee´le.

Rakverest pärit diagonaalründaja sõnul määrati varemgi kahtlaselt tegutsenud kohtunikule eluaegne võistluskeeld.

«Edaspidi kavatsetakse Kreekast kohtunikke mänge vilistama tuua,» märkis Žuravljov. «Keegi rääkis, et reeglite kohaselt peab punase kaardi saanud pallur kaks järgmist kohtumist vahele jätma, kuid treener ütles mulle pärast tänahommikust trenni, et saan reedel mängida.»

Ülejäänud meeskondadest vähemalt kolm mängu vähem pidanud AEK langes tabelis viimasele, üheksandale kohale. Mäletatavasti jäeti tänavu oktoobris AEK ja Pafose Pafiakose vaheline kohtumine kehva valgustuse tõttu ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles