Video: Anieri kauglöök päästis Lahtile viigipunkti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: fclahti.fi

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anieri tööandja Lahti mängis eile võõral väljakul 2:2 viiki Marko Meeritsa ja Hindrek Ojamaa leivaisa VPSiga.

Soome meistrivõistluste raames peetud kohtumist asus Lahti juba viiendal minutil juhtima, kui sihile jõuudis Stenio. Puhkepausile läksid aga üheväravalises eduseisus hoopis VPS, sest 17. minutil sai omavärava kirja Hassan Sesay ja kümme minutit hiljem sahistas võrku Aubrey David.

65. minutil mängu sekkunud Anier päästis Lahtile viigipunkti kümmekond minutit enne lõpuvilet (vaata väravat siit!), kui virutas vasaku jalaga umbes 25 meetri kauguselt palli võrku. Tõsi, mitte Meeritsa selja taha, sest Eesti koondise väravavaht jälgis kogu kohtumist vahetuspingilt. Ojamaa sekkus väljakule 64. minutil ning Lahtis mängiv Artjom Dmitrjev pidi mängu kollaste kaartide tõttu vahele jätma.

Mängu tipphetked:

Tegu oli Anieri hooaja viienda tabamusega Soome kõrgliigas. Sellega hoiab eestlane väravalööjate edetabelis 12. kohta. Lisaks on Anieril kirjas üks resultatiivne sööt.

Soome kõrgliigat juhib 48 punkti kogunud tiitlikaitsja HJK (21 mängust). VPS (21) hoiab 34 punktiga kolmandat ja ühe silma vähem teeninud Lahti (20) viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles