Gliwice Piast jätkab Poolas täiseduga, kuid Vassiljevita

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti jalgpallikoondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljevi koduklubi Gliwice Piast teenis Poolas meistrivõistlustel juba teise järjestikuse võidu ja jätkab hooaega täiseduga.

Piast alistas Joel Valencia kuuenda ja Mateusz Maki 11. minuti väravatest võõral väljakul Szczecini Pogoni 2:0. Tunamullu Poolas säranud Vassiljev seisab endiselt silmitsi keerulise olukorraga: Piast ei registreerinud Eesti koondislast Poola kõrgliigas mängivasse meeskonda.

Kümme päeva tagasi rääkis Vassiljev sealsele meediale, et treenis hooaja eel iseseisvalt ja on hetkel raskes olukorras, kuid ei soovi spekulatsioonidel pikemalt peatuda. Tema leping Piastiga kehtib veel kaks aastat.

Seni peetud kahe mänguga on Piastil sarnaselt Poznani Lechile ja Lubini Zaglebiele kirjas maksimaalsed kuus punkti. Järgmises mängus, mis peetakse eeloleval laupäeval, võõrustab Piast just seda sama Zaglebiet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles