Ronaldo vedas oma Ameerika fänne ninapidi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo Juventuse kodustaadionil
Cristiano Ronaldo Juventuse kodustaadionil Foto: Instagram / Instagram

Ameerika jalgpallihuviliste üks tähtsamaid mänge hooaja jooksul on kohaliku liiga MLS-i parimate mängijate kohtumine mõne maailma tippmeeskonnaga. Sel aastal on meeskonnaks Juventus ning nii lootsid paljud fännid ka meeskonna uut täiendust Cristiano Ronaldot.

Siiski selgus, et Ronaldo on sarnaselt teisele superstaarile Zlatan Ibrahimovicile mängust loobunud. Lisaks sellele ei osale mängus ka teine Juentuse suvine täiendus, kelleks on Gonzano Higuain. Juventuse treenerid otsustasid meestele puhkust anda.

«Meil on väga kahju teatada, et Ronaldo ning Higuain mängus ei osale. Nad mängisid sel suvel MMil ning neil on vaja saada mõned päevad puhkust lisaks, vahendab the Statement meeskonna peatreeneri Massimiliano Allegri sõnu.

Ibrahimovic sai hiljuti kerge trauma ning tõenäoliselt ei soovi ta pärast edukat hooaja algust tervisega riskida. «Ma olen pettunud, et ma pean 2018. aasta staaride kohtumise vahele jätma. Ma tahaksin väga oma vana koduklubi Juentuse vastu mängida. Tänan kõiki toetajaid, kes mind meeskonda hääletasid. Siiski on minu peamine eesmärk aidata LA Galaxy meeskond play-offidesse,» kirjutas Ibrahimovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles