Sobimatu tuututamine tõi tiitlit tähistanud fännidele trahvid kaela

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmameistriks kroonitud Prantsusmaa fännid tiitlit tähistamas.
Maailmameistriks kroonitud Prantsusmaa fännid tiitlit tähistamas. Foto: Sarah Alcalay/SIPA

Mõned Prrantsusmaa jalgpallikoondise toetajad olid meeskonna MM-tiitlist nii tõsiselt vaimustunud, et otsustasid hilisõhtuni tänavatel pidutseda. Selline tegevus tõi nii mõnelegi fännile kaasa trahvi. 

13 000 elanikuga linnas Tergnieris kogunesid inimesed tänavatele, et tähistada Prantsusmaa teist MM-tiitli võitu läbi aegade. Kuigi suurem osa fänne otsustas kell 22:00 viisakalt koju minna, jäi osa toetajaid siiski edasi möllama.

Rõõmsad fännid lasid autode signaale ning mootorratastega tänavatel olnud inimesed lasid meelega sõiduvahendil pöörded põhja, et mootorratas valju häält teeks. Selline tegevus häirisid neid kohalike, kes magada üritasid. Politsei otsustas öörahu rikkujaid karistada 35 eurose rahatrahviga.

«Alguses oli tänavatel palju inimesi. Need inimesed, keda jalgpall ei huvita, hakkasid kaebuseid esitama, kuna inimesed karjusid, lasid signaali ning mootorratturid tegid tõeliselt valju müra,» seisis kohaliku politseiülema Didier Aubini teates.

Selle tulemusena trahvis politsei ühteteist rahu rikkujat, kellest kaheksa said trahvi signaali laskmise eest ning kolm selle eest, et ajasid oma mootorratast pöördesse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles