Serena Williams pidi vastu võtma karjääri raskeima kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: Tony Avelar / AP

Serena Williams tuli pärast lapse sündi uskumatult kiiresti tippsporti tagasi ning tõestas ennast ikkagi tippvormis olevat Wimbledoni Openil, kuid nüüd pidi ta Mubadala Silicon Valley Classic turniiril Johanna Kontalt võtma vastu karjääri ühe suurima kaotuse.

Ameerikas toimuval turniiril oli Williamsi eesmärk sama mis Wimbledonis – jõuda finaali. Inglismaal toimunud suure slämmi turniiril õnnestuski Williamsil jõuda finaali, kust tuli vastu võtta kaotus Angelique Kerberilt. Nüüd San Jose's toimunud turniiril tuli vastu võtta 1:6 0:6 kaotus Kontale.

Williamsil ei õnnestunud mängus praktiliselt mitte miski, ta lõi palle kaugele auti, tegi topeltvigu ning tabas mitmeid kordi võrku. Konta sai aga hoogu ning võttis kõik Willamsi kingitused vastu, tüürides mängu 53. minutiga lõppu.

«See on alati privileeg, kui saad Serenaga ühel väljakul mängida. Täna ei olnud ta ilmselgelt mängimas oma tasemele vastavat tennist. Mina andsin endast kõik, et mängida suurepärast tennist ning alistada suurepärane tšempion, kes Serena on,» rääkis Konta väljakul pärast mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles