Courtois ähvardab Chelsea'st ise lahkuda, kui teda Madridi Realile ei müüda

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois
Thibaut Courtois Foto: Valery Sharifulin / Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Chelsea meeskonna väravavaht Thibaut Courtois on langetanud otsuse, et soovib sellel suvel meeskonnast lahkuda. Siiski ei ole Chelsea sellega nõus ning üritab väravavahti enda meeskonnas hoida. Courtois on selle peale lubanud aga klubist tasuta lahkuda.

Madridi meeskonna uus peatreener Julen Lopetegui on üritamas Reali meeskonda veidi ümber ehitada ning tema plaanidesse tundub kuuluvat ka belglasest väravavaht. Chelsea idee oli pikendada väravavahiga lepingut, mis on lõppemas järgmisel suvel, kuid Courtois ise uue lepinguga nõus ei ole ning on öelnud, et lahkub klubist järgmisel suvel tasuta saadavaks mängijaks.

Kui Chelsea tõepoolest väravavahti müüa pole nõus ja belglane peakski klubist lahkuma, kaotaks Inglismaa klubi sellega umbes 45 miljonit eurot. Chelsea vaateväljas on ka tegelikult olemas asendus, kelleks on Evertoni väravavaht Jordan Pickford, kes näitas MMil Inglismaa koondise särgis suurepäraseid esitusi.

Igal juhul peab Chelsea langetama otsusejärgnevate päevade jooksul. Chelsea peatreener Maurizio Sarri tahab enne otsuse langetamist Coutois'ga rääkida, kuid belglane peaks meeskonna treeningutega liituma alles kaks päeva enne üleminekuakna sulgumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles