Arsenali legend on alustamas tööd Egiptuse koondise peatreenerina

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry
Thierry Henry Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Arsenali ja Prantsusmaa jalgpallikoondise legend Thierry Henry jõudis Egiptuse jalgpalliliiduga kokkuleppele ning võib alustada tööd Egiptuse koondise peatreenerina.

40-aastane Henry pole ametlikult veel otsustanud, kas ta soovib antud pakkumise vastu võtta, kuid mõlemad pooled on oma argumendid esitanud ning väidetavalt jõuti kõikides punktides üksmeelele.

Endine Egiptuse väravavaht Nader El-Sayed ütles Egiptuse väljaandele King Fut, et tõenäoliselt saab ühinemine teoks: «Kohtusime Henry agendiga Londonis. Henry ootab nüüd veel vaid Egiptuse jalgpalliliidu ametlikku projekti, mille järgi toimima hakatakse.»

Henry aitas viimasel Mmil Belgia koondise peatreenerit Roberto Martinez't ning abitreeneri rollis mugavalt hakkama saanud Henry aitas Belgia koondise MMil poolfinaali välja. Hiljem võideti pronksikohtumises ka Inglismaad.

Prantslane lahkus pärast edukat turniiri Sky Sportsi kommentaatori ja spetsialisti rollist ning otsustas, et tahab hakata täiskohaga treeneriks. Varem seostati Henry'd Aston Villaga, kuid meeskond otsustas, et jätkab praeguse treeneri Steve Bruce'iga. Henry on lisaks treeninud erinevaid vanusegruppe Arsenali noorteakadeemiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles