Liverpooli uuel väravavahil seisab ees tähtis nädal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisson
Alisson Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

Maailma kalleim väravavaht Alisson Becker teeb Liverpooli eest debüüdi laupäeval, kui Ragnar Kalvani koduklubi kohtub kontrollmängus Itaalia kõrgliigaklubi Napoliga.

Möödunud hooajal Itaalia kõrgliigas 37 kohtumist pidanud ja 17 nullimängu kirja saanud 25-aastane puurilukk läks Liverpoolile maksma 72,5 miljonit eurot. Tegu on ajaloo kalleima väravavahiga. Varasem rekord kuulus Torino Juventusele, kes maksis 2001. aastal Gianluigi Buffoni eest Parmale 53 miljonit eurot.

Alisson alustas uue meeskonnaga treenimist alles nädala alguses, sest sai lisapuhkust maailmameistrivõistlustel mängimise eest.

«On vägagi tõenäoline, et ta teeb laupäeval debüüdi. Meil pole mõtet aega raisata,» ütles Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.

Hooaja viimase kontrollmängu peab Liverpool 7. augustil Torino vastu. Viis päeva hiljem mängitakse Inglismaa kõrgliiga avakohtumine West Ham Unitediga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles