Janari Jõesaar jätkab Kalev/Cramos

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar.
Janari Jõesaar. Foto: Mihkel Maripuu

Valitsev Eesti meister BC Kalev/Cramo teatas, et Janari Jõesaar jätkab tuleval hooajal nende juures mängimist.

«BC Kalev/Cramo järjekordne pusletükk on paigas, Janari Jõesaar jätkab Eesti meisterklubis. Lõppenud hooaja alguses BC Kalev/Cramo meeskonnaga liitunud Eesti koondislane ja klubi mänedžer Kaarel Sibul allkirjastasid täna hommikul lepingu, mis toob ääremängija eesootavaks hooajaks klubi juurde tagasi,» teatas klubi pressiteate vahendusel.

Esimest hooaega VTB Ühisliigas mänginud Jõesaar sai lõppenud hooajal välisliigas kirja 18 mängu, veetis keskmiselt platsil 21 minutit ja tõi selle aja jooksul 8,9 punkti, võttis 4,1 lauapalli ja jagas 0,8 söötu. Sealjuures oli mängija keskmine efektiivsusnäitaja 10,5.

Koduses meistriliigas viskas 24-aastane ja 1.98 cm pikkune mängumees keskmiselt 9,9 punkti, võttis 4,1 lauapalli ja 2,1 söötu.

BC Kalev/Cramo on tänaseks sõlminud lisaks Jõesaarele lepingu kolme leegionäriga, kelleks on Reggie Lynch, Branko Mirkovic ja Chavaughn Lewis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles