Bayerni president kritiseeris Juventust: nii palju raha 33-aastase mängija eest?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Ueslei Marcelino / REUTERS

Müncheni Bayerni president Karl-Heinz Rummenigge kritiseeris Juventust, kuna Itaalia klubi ostis endale 112 miljoni euro eest 33-aastase Cristiano Ronaldo.

«Ronaldo? Ma olin üllatunud, et Andrea Agnelli otsustas tema järele minna, kuid Juventuse vaatevinklist on sellel tehingul isegi mõtet. Itaalia jalgpall on viimastel aastatel oma positsiooni kaotanud, kuid meie ei investeeriks nii suurt summat mitte kunagi 33-aastasesse mängijasse,» ütles Rummenigge.

Bayern on ise sel suvel kulutanud vaid 19 miljonit eurot. Rummenigge hinnangul ei pea edu tingimata rahaga ostma. Näitena tõi ta Madridi Reali, kes pole viimastel aastatel kuigi palju kulutanud, ent on võitnud kolm järjestikust Meistrite liigat.

Tõsi on ka asjaolu, et mängijate hinnad on viimastel aastatel kosmiliselt tõusnud. Bayerni president viitab näpiga kahele süüdlasele. «Süüdi on Manchester City ja Paris Saint-Germain. Meistrite liiga pärast pole mõtet hulluks minna. Vaadake, mida on Madridi Real viimastel aastatel saavutanud. Seda praktiliselt ilma raha kulutamata. Ka meie filosoofia on sarnane,» ütles Rummenigge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles